5 Şubat 2011 Cumartesi

Beşiktaş sahasından 1 puanla ayrıldı



Beşiktaş, İnönü Stadı'nda konuk ettiği Kardemir Karabükspor'la 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu.
Karşılıklı ataklar, gol pozisyonları ve tartışmalı kararla sahne olan nefes kesen mücadelede Emenike 55. dakikada takımını öne geçirdi... Beşiktaş'ın golü ise 59 dakikada Deumi'nin ters vuruşuyla geldi..

Beşiktaş bu sonuçla puanını 32 yaptı... Karabükspor ise 26 puana yükseldi...

İLK YARIDAN DAKİKALAR
3. dakikada Nobre'nin pasıyla ceza alanı içinde sağda topla buluşan Ekrem, meşin yuvarlağı altıpasın önünde bekleyen Almeida'ya bırakmak istedi, ancak Kerim bu oyuncudan önce topu kornere gönderdi.
8. dakikada Hakan Söyler'in pasıyla savunmanın arkasında ceza alanı içinde topla buluşan Emenike, Sivok'un müdahalesine rağmen yerden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.
17. dakikada Hilbert'in pasında sağda topla buluşan Almeida, ceza alanına girdiği anda kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta gönderdi.
30. dakikada Bülent Kocabey'in soldan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan İlhan'ın kafa vuruşunda, kaleci Hakan son anda meşin yuvarlağa sahip oldu.
38. dakikada Kardemir Karabükspor'un soldan atağında Sivok'un kafasından seken topu önünde bulan İlhan, kafayla Hakan Özmert'in önüne bıraktı. Bu futbolcu boş pozisyonda plase bir vuruş yaptı, ancak kaleci Hakan'ın müdahale ettiği meşin yuvarlak kornere gitti.
40. dakikada Hakan Özmert'in soldan kullandığı serbest vuruşta ön direkte topla buluşan Bülent Kocabey, sert vurdu, ancak kaleci Hakan bir kez daha yerinde müdahale ile meşin yuvarlağı çeldi. Savunma daha sonra tehlikeyi önledi.
Kardemir Karabükspor'un daha fazla etkili olduğu maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder